close X
background image

Blogi

Iso kiitos kausityöntekijöillemme myös tänä kesänä

Meillä Auraprintillä jokavuotiset kesätyöntekijät ovat tärkeitä. Heidän avullaan varmistamme, että toiminta jatkuu keskeytyksettä myös koko lomakauden läpi.

Pääsimme kurkistamaan kolmen kesätyöntekijämme työpäivään.

Insinööriopiskelija ja ensimmäistä kertaa Auraprintillä kesätöissä oleva Jesse kertoo esivalmistelutyön olevan monipuolista ja mielenkiintoista.

  • Työ pitää sisällään muun muassa laattojen asemointia, laattojen ja aniloxien pesua, stanssien tarkistusta ja muita painokoneen valmisteluun liittyviä tehtäviä, Jesse toteaa.

Jesse kertoo työtehtäviin perehdytyksen Auraprintillä olleen erinomaista. Selkeä ja laaja perehdytys on antanut varmuutta itsenäiseen työskentelyyn.

Samaa kertoo niin ikään insinööriksi opiskeleva ja ensimmäistä kertaa Auraprintillä kesätöissä oleva Siiri. Hänen työpisteensä on leikkurilla.

  • Leikkurilla työ vaatii tarkkuutta ja nopeaa oppimista, sillä koneen säätöjen ja erilaisten työohjeiden omaksuminen ei käy ihan hetkessä, Siiri kertoo.

Konetekniikan insinööriopiskelijoina Jesseä ja Siiriä kiinnostaa jo opiskelualansa puolesta erityisen paljon erilaisten koneiden ja laitteiden toiminta.

Hylsyleikkurilla alkukesän ajan työskentelee Frans. Myös hänen työnsä vaatii tarkkuutta.

  • Hylsyjä leikataan sopiva määrä kuhunkin työhön tarvittavaan leveyteen.

Fransilla ovat lukio-opinnot vielä kesken, joten loppukesän loma tulee tarpeeseen ennen uuteen lukuvuoteen keskittymistä.

Jesse, Siiri ja Frans ovat kaikki ensimmäistä kesää töissä Auraprintiltä. Kaikki kolme kertovat työilmapiirin Auraprintillä olevan hyvä ja rento.

Auraprintille on tärkeää, että tulevaisuuden työntekijöille jää hyvä kuva työnteosta ja erilaisista työpaikoista, joten palaute oli arvokasta. Todella hienoa on myös se, että kesätyöntekijät ovat tyytyväisiä töihin perehdytykseen.

Blogi

Ennaltaehkäisy ja laatupalautejärjestelmä tukevat laadun tarkastusta – haastattelussa Auraprintin laatuvastaava Hanne Palomäki Auraprintin ja Safrentin pitkäaikainen yhteistyö tuo juuri oikeat työntekijät tehtaalle “Pakkausdesignissa voi hassutella, mutta sen pitää myös kestää aikaa” Haastattelussa pakkaussuunnittelija Outi Oravainen Jo kaksi vuotta ilman poissaoloon johtaneita työtapaturmia Pakkauksista ja niihin liittyvästä sääntelystä ennen, nyt ja tulevaisuudessa Iso kiitos kausityöntekijöillemme myös tänä kesänä Auraprint jatkaa taivaltaan vastuullisemmalla polulla myös vuonna 2023 Auraprint 136 vuotta – perinteikkäästä lehtipainosta moderniksi etikettipainotaloksi Mitä painotalon sisällä tapahtuu? Tuotteen matka kaupan hyllylle Toimitusjohtaja Jussi Oksanen: Auraprint on ja tulee jatkossakin olemaan Suomen johtava etikettipainotalo Toimitusjohtaja vaihtuu – millä mietteillä uusi aloittaa ja edellinen jättää tehtävän Vastuullista yritystoimintaa Katsaus tähän päivään ja tulevaan – Ilkka Ylipotin haastattelu Pakkauslehdessä