close X
background image

Tuotteet

Onko tuote-etikettienne visuaalinen uudistus ajankohtainen? Kenties uuden tuotteen pakkaus ja ilme vielä mietinnässä? Etsittekö uutta, luotettavaa ja innovatiivista etikettitoimittajaa? Hyvä pakkaus ja etiketti kiinnittävät kuluttajan huomion ja auttavat erottumaan. Meillä Auraprintissä on pitkä kokemus tuotetarrojen ja -etikettien valmistuksesta, erilaisten materiaalien ja tekniikoiden mahdollisuuksista, sekä eri teollisuudenalojen ja olosuhteiden vaatimuksista etiketeille.

Päätuotteitamme ovat erilaiset tuotteiden ja palveluiden merkintään liittyvät painotyöt. Näitä ovat tarraetiketit, etikettivyötteet, wrap-around -etiketit, sleeverit ja sulkijatarrat. Myös logistiikan tarrat, lomakkeet ja liput kuuluvat tuotevalikoimaamme. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti pakkaavan teollisuuden eri aloista elintarvike-, juoma- ja alkoholiteollisuudesta teknokemiaan, luontaistuotteisiin ja kosmetiikkaan. Asiakaskuntaamme kuuluu niin isoja konserneja kuin pieniä muutaman henkilön perheyrityksiäkin. 

Tarraetiketit ja tuotetarrat

Auraprint Oy:n valmistamat tarraetiket ja tuotetarrat makkarapaketissa

Valmistamme tuotetarroja eri materiaaleista käyttötarkoituksen ja toivomusten mukaan niin flekso- kuin digitekniikalla. Erilaiset tarraetiketit ovat suurin yksittäinen tuoteryhmämme. Asiakaskuntamme koostuu kaikista pakkaavan teollisuuden aloista: mm. elintarviketeollisuus, juomateollisuus, alkoholiteollisuus, teknokemian teollisuus, luontaistuoteteollisuus, kosmetiikkateollisuus. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on runsaasti tietoa eri alojen ja etiketöintitapojen vaatimuksista ja olosuhteista. Oli tarpeenne sitten etiketti hillopurkkiin, makkarapakettiin, limsapulloon, oluttölkkiin, shampoopulloon tai ravintolisäpurkkiin – meiltä löytyy ratkaisu.   

Materiaalivalikoima

Meillä on käytössä laaja materiaalivalikoima eri materiaalintoimittajilta. Tarraetikettien materiaalivalintaan vaikuttaa moni asia: etiketöinti- ja tuotteen säilytyslämpötila, mahdollinen tulostus, pinta johon tuotetarrat liimataan jne. Tarramateriaaleissa pinta- ja liimavaihtoehtoja löytyy runsaasti, käyttökohteesta riippuen. Autamme mielellämme oikean materiaalin valinnassa, jotta saatte juuri teidän tarpeisiinne sopivat tuotetarrat.

  • Thermotulostukseen soveltuvat Thermal Eco, Thermal Top sekä muovimateriaali Synthermal
  • Lämpösiirtoon soveltuvat peruspaperimateriaalit kuten Coat, Vellum, sekä hopeapintainen paperimateriaali Silvervac.
  • Paksummat, kosteutta kestävät paperimateriaalit ovat laajasti käytössä esim. juoma- ja alkoholiteollisuuden etiketeissä. Näistä löytyy erilaisia pintastruktuureja ja sävyvaihtoehtoja kirkkaan valkoisista kermanvärisiin, sekä esimerkiksi  läpivärjätty musta materiaali.
  • Muovimateriaaleista löytyy vaihtoehtoja sekä kirkkaana, valkoisena että hopeisena.
  • Liimavaihtoehtoja löytyy irrottuvista erittäin pysyviin hotmelt-liimoihin. Liimaa valittaessa on tärkeää tietää mm. etiketöintilämpötila, tuotteen säilytyslämpötila, sekä tietysti pakkausmateriaali, johon etiketti liimataan.

Kuvat kelaussuunnista löydät täältä

Seuraava tuote: 2-kerrostarrat

Tuotteet

Tarraetiketit ja tuotetarrat 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet tuote-etiketeissä Muuttuva tieto Vyöte-etiketit (Ravenwood) Pulloetiketit (wrap-around) Sleeverit eli kutiste-etiketit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö