close X
background image

Foliointi ja muut tehosteet tuote-etiketeissä

Lisää näyttävyyttä tuote-etiketteihin saadaan erilaisilla tehosteilla. Meillä onnistuvat mm. foliointi ja embossaus.

Folioinnissa käytämme sekä kylmä- että kuumafoliotekniikkaa. Kylmäfolioinnin etuja ovat tehokkuus isojen painosmäärien folioinnissa sekä edullinen työkaluhinta. Kuumafolioinnissa taas kohdistustarkkuus on huippuluokkaa ja myös hyvin ohuet foliolinjat toistuvat moitteettomasti. Foliovärejä löytyy laaja kirjo hopean ja kullan sävyistä punaisiin, vihreisiin ja sinisiin. Myös kahden eri foliovärin käyttäminen samaan tuote-etikettiin onnistuu.

Embossaus on näyttävä tehoste-elementti. Embossauksessa tietyt elementit saadaan näyttävästi koholleen. Embossausta voidaan käyttää sekä foliokohtiin että painettuun etikettimateriaaliin.

Muita tehostemahdollisuuksia on esimerkiksi silkkivärien käyttö. Silkillä saadaan aikaan hyvin peittävä, paksu ja kiiltävä painojälki, jolla tietyt elementit nousevat hienosti esiin tuote-etiketistä.

 

Seuraava tuote:

Tuotteet

Tarraetiketit ja tuotetarrat 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet tuote-etiketeissä Muuttuva tieto Vyöte-etiketit (Ravenwood) Pulloetiketit (wrap-around) Sleeverit eli kutiste-etiketit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö