close X
background image

Foliointi ja muut tehosteet etiketeissä

Lisää näyttävyyttä etiketteihin saadaan erilaisilla tehosteilla. Meillä onnistuvat mm. foliointi ja embossaus.

Folioinnissa käytämme sekä kylmä- että kuumafoliotekniikkaa. Kylmäfolioinnin etuja ovat tehokkuus isojen painosmäärien folioinnissa sekä edullinen työkaluhinta. Kuumafolioinnissa taas kohdistustarkkuus on huippuluokkaa ja myös hyvin ohuet foliolinjat toistuvat moitteettomasti. Foliovärejä löytyy laaja kirjo hopean ja kullan sävyistä punaisiin, vihreisiin ja sinisiin. Myös kahden eri foliovärin käyttäminen samaan tuotteeseen onnistuu.

Embossaus on näyttävä tehoste-elementti. Embossauksessa tietyt elementit saadaan näyttävästi koholleen. Embossausta voidaan käyttää sekä foliokohtiin että painettuun etikettimateriaaliin.

Muita tehostemahdollisuuksia on esimerkiksi silkkivärien käyttö. Silkillä saadaan aikaan hyvin peittävä, paksu ja kiiltävä painojälki, jolla tietyt elementit nousevat hienosti esiin.

Seuraava tuote:

Tuotteet

Tarraetiketit 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet etiketeissä Muuttuva tieto Ravenwood-etiketit Pullojen wrap-around –etiketit Sleeverit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö