close X
background image

Sleeverit eli kutiste-etiketit

Pullon tai pakkauksen ympärille kutistuvien sleevereiden etuna on suuri painopinta-ala: tuotteista saadaan näyttäviä ja mukaan mahtuu paljon informaatiota.

Sleevereillä eli kutiste-etiketeillä voidaan vähentää hukkaa, kun esim. samaan pullotyyppiin pakattavat eri tuoteversiot eivät enää vaadi jokainen omia painettuja pullojaan, vaan tuotteet personoidaan sleeverillä. Uusi tuoteversio on myös helppo ottaa kokeiluun pienellä pakkaussatsauksella.

Sleeveri voi toimia myös sinettinä, jolloin se ulottuu esim. maustepurkin kannen reunoille. Etikettiin voi lisätä perforoinnin, josta sinetti avautuu helposti. Perforointi voi jatkua myös koko sleeverin korkuisena, jolloin etiketin saa helposti kokonaan pois ja erikseen kierrätykseen.

Valmistamme näyttävät ja toimivat sleeverietiketit erilaisiin tuotteisiin. Osaamista löytyy niin kutiste-etikettien painoaineistoasioissa, painamisessa, saumaamisessa kuin kutistamisessakin. Uudella sleeverien saumauslinjallamme sleeverit valmistuvat tehokkaasti, ja myös aiempaa monipuolisempi materiaalien ja saumausliimojen valikoima on käytettävissä.

Sleevereiden toimivuutta ja näyttävyyttä on helppo demota aluksi pienissä painosmäärissä, sillä yhteistyökumppanimme kautta myös pienten testierien etiketöinti onnistuu.

Seuraava tuote:

Tuotteet

Tarraetiketit ja tuotetarrat 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet tuote-etiketeissä Muuttuva tieto Vyöte-etiketit (Ravenwood) Pulloetiketit (wrap-around) Sleeverit eli kutiste-etiketit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö