close X
background image

Sleeverit eli kutiste-etiketit

Pullon tai pakkauksen ympärille kutistuvien sleevereiden etuna on suuri painopinta-ala: tuotteista saadaan näyttäviä ja mukaan mahtuu paljon informaatiota.

Sleevereillä eli kutiste-etiketeillä voidaan vähentää hukkaa, kun esim. samaan pullotyyppiin pakattavat eri tuoteversiot eivät enää vaadi jokainen omia painettuja pullojaan, vaan tuotteet personoidaan sleeverillä. Uusi tuoteversio on myös helppo ottaa kokeiluun pienellä pakkaussatsauksella.

Valmistamme näyttävät ja toimivat sleeverietiketit erilaisiin tuotteisiin. Osaamista löytyy niin kutiste-etikettien painoaineistoasioissa, painamisessa, saumaamisessa kuin kutistamisessakin.

Sleevereiden toimivuutta ja näyttävyyttä on helppo demota aluksi pienissä painosmäärissä, sillä yhteistyökumppanimme kautta myös pienten testierien etiketöinti onnistuu.

Seuraava tuote:

Tuotteet

Tarraetiketit ja tuotetarrat 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet tuote-etiketeissä Muuttuva tieto Ravenwood-etiketit Pullojen wrap-around –etiketit Sleeverit eli kutiste-etiketit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö