close X
background image

Krympetiketter (sleevers)

Fördelen med krympetiketter som krymps runt om en flaska eller förpackning är den stora tryckytan: man åstadkommer imponerande produkter som det ryms mycket information på.

Med krympetiketter kan man minska mängden spill, då t.ex. olika produktversioner med samma slags flasktyp inte längre kräver var sin egen tryckt flaska utan produkterna personifieras med krympetikett.   Det är även lätt att pröva en ny produktversion med liten satsning på förpackning.

Vi tillverkar imponerande och funktionella krympetiketter för olika slags produkter. VI har kunnande inom ärenden beträffande såväl tryckmaterial, tryckande, fogning som krympning av krympetiketter.

Det är lätt att demonstrera krympetiketternas funktionalitet och utseende genom små tryckmängder först, eftersom även små testomgångars etikettering lyckas via våra samarbetspartners.

Nästa produkt:

Produkter

Självhäftande etiketter Duoskiktsetiketter Foliering och andra effekter på etiketter Variabel information Ravenwood-etiketter Wrap-around –etiketter för flaskor Krympetiketter (sleevers) Omslag och film Etiketter och blanketter för logistik Kvalitetsfärgband för olika ändamål Biljetter Offertförfrågan