close X
background image

Etiketter och blanketter för logistik

Förtryckta eller blancoetiketter

Vi tillverkar förtryckta eller blancoetiketter både som rullar och som ark för logistik och produktmarkering. Några storlekar av blancoetiketter finns direkt på lager, men största delen tillverkar vi som beställningsarbeten.

  • Direkt värme

Värmekänsliga material, som skrivs ut utan färgband med hjälp av värme. Pappersmaterial som lämpar sig för direkt värmeutskrift är Thermal Eco (utan beläggning) och Thermal Top (med ytbeläggning) samt vissa plaster som lämpar sig för värmeutskrift, såsom Synthermal.

  • Thermotransfer

Många material lämpar sig för färgbandsutskrift, med såväl pappers- som plastyta.

  • Inkjet

Vi tillverkar även blancodekaler för bläckstråleutskrift eller förtryckta dekaler.

  • Laser

Vi tillverkar ark för laserutskrift antingen som förtryckta eller otryckta. Vi kan även göra skåror och perforeringar i ark.

Självhäftande ark av lagerkvalitet

Självhäftande ark av lagerkvalitet har tillverkats av laserkompatibelt material med permanent lim. Arken är i storlek A4 med olika slags dekaluppdelningar. Det finns 100 st. A4-ark per låda.

Blanketter

Auraprint Ab har lång erfarenhet av att trycka blanketter. VI tillverkar såväl fraktsedlar, brev-, faktura- och löneblanketter som även olika slags dekal-blankettkombinationer.

Som produkter av lagerkvalitet finns t.ex. fraktsedlar, följesedelspåsar och fakturablanketter.

Nästa produkt:

Produkter

Självhäftande etiketter Duoskiktsetiketter Foliering och andra effekter på etiketter Variabel information Ravenwood-etiketter Wrap-around –etiketter för flaskor Krympetiketter (sleevers) Omslag och film Etiketter och blanketter för logistik Kvalitetsfärgband för olika ändamål Biljetter Offertförfrågan