close X
background image

Nyheter

På Nyhetssidan ger vi nyheter om investeringar, evenemang, personalfrågor och andra viktiga ämnen. Året 2022 har börjat med en god arbetsbelastning på både den digitala och flexosidan. Det har varit små förseningar i tillgången på material sedan slutet av 2021 och nu tidigt 2022. Hoppas att dessa problem snart ska övervinnas.

Vi önskar alla våra kunder och partners ett gott år 2022!

ISO 14001 miljösystem och silvernivå i EcoVadis ansvarsbedömning

Vårt miljösystem är nu certifierat enligt ISO 14001-systemet! Att uppnå certifikatet är ett stort steg i vårt mål mot koldioxidneutral produktion.

Huvudprinciperna i Auraprint Oy:s miljöpolicy är miljöansvar, energieffektivitet och främjande av principer för hållbar produktion. Vi kräver också miljöansvar från våra leverantörer. Vårt mål är att ständigt förbättra energi- och materialeffektiviteten och göra tillverkningsprocesser mer effektiva.

Vårt viktiga miljömål är att minska energiförbrukningen. Åtgärder för att uppnå detta mål omfattar t.ex. öka användningen av solenergi från vårt eget solkraftverk, investeringar i ny energieffektiv tryckteknik och byte av belysning mot LED-teknik. Vårt mål har också varit att fastställa koldioxidavtrycket för produktionen i allmänhet och för enskilda produktgrupper. Vi har uppnått detta mål med den granskade Climatecalc-kalkylatorn.

Vår verksamhet har också utvärderats i enlighet med det internationella EcoVadis-systemet som utvärderar företagsansvar och miljöfrågor. Vi kan stolt konstatera att vi har uppnått silvernivåklassificering i EcoVadis ansvarsbedömning!

Seuraava referenssi: Uusi investointimme mahdollistaa mm. metallivärien painamisen digituotannossa

Aktuell

ISO 14001 miljösystem och silvernivå i EcoVadis ansvarsbedömning Solenergi Ny webbplats Vår nya investering möjliggör bland annat tryckning av metallfärger i digital produktion

Aktuell

ISO 14001 miljösystem och silvernivå i EcoVadis ansvarsbedömning Solenergi Ny webbplats Vår nya investering möjliggör bland annat tryckning av metallfärger i digital produktion