close X
background image

Vyöte-etiketit (Ravenwood)

Valmistamme elintarviketeollisuudessa nopeasti yleistyneitä Ravenwood Linerless vyöte-etikettejä ainoana painotalona Suomessa.

Ravenwood-etiketin/-kääreen etuja ovat mm. suuri painopinta-ala ja erinomainen hyllynäkyvyys. Ravenwood tuote-etiketti taittuu myös pakkauksen sivuille tai jopa ympäri pakkauksen. Näin etiketöidyn tuotteen brändi ja tuotetiedot näkyvät kuluttajalle ylähyllyltäkin. Ravenwood-etiketeissä voidaan käyttää sekä paperi- että muovimateriaalia. Tämä tuote-etikettityyppi soveltuu myös hankalien, epätasaisten skin pack –pakkausten etiketöintiin.

Linerless vyöte-etiketillä voidaan korvata myös valmisruokapakkauksissa käytetty kartonkikotelo. Tällöin etiketti nuutataan tai perferoidaan niin, että etiketin taitokset ovat teravät ja siistit. Etikettiin voidaan stanssata myös ikkunoita.

Nimensä mukaisesti Ravenwood Linerless vyöte-etiketissä ei ole taustapaperia, mikä näkyy heti alentuneena käsittelyaikana ja jätekustannuksena.

Seuraava tuote:

Tuotteet

Tarraetiketit ja tuotetarrat 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet tuote-etiketeissä Muuttuva tieto Vyöte-etiketit (Ravenwood) Pulloetiketit (wrap-around) Sleeverit eli kutiste-etiketit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö