close X
background image

Tarraetiketit ja tuotetarrat

Auraprint Oy:n valmistamat tarraetiket ja tuotetarrat makkarapaketissa

Valmistamme tuotetarroja eri materiaaleista käyttötarkoituksen ja toivomusten mukaan niin flekso- kuin digitekniikalla. Erilaiset tarraetiketit ovat suurin yksittäinen tuoteryhmämme. Asiakaskuntamme koostuu kaikista pakkaavan teollisuuden aloista: mm. elintarviketeollisuus, juomateollisuus, alkoholiteollisuus, teknokemian teollisuus, luontaistuoteteollisuus, kosmetiikkateollisuus. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on runsaasti tietoa eri alojen ja etiketöintitapojen vaatimuksista ja olosuhteista. Oli tarpeenne sitten etiketti hillopurkkiin, makkarapakettiin, limsapulloon, oluttölkkiin, shampoopulloon tai ravintolisäpurkkiin – meiltä löytyy ratkaisu.   

Materiaalivalikoima

Meillä on käytössä laaja materiaalivalikoima eri materiaalintoimittajilta. Tarraetikettien materiaalivalintaan vaikuttaa moni asia: etiketöinti- ja tuotteen säilytyslämpötila, mahdollinen tulostus, pinta johon tuotetarrat liimataan jne. Tarramateriaaleissa pinta- ja liimavaihtoehtoja löytyy runsaasti, käyttökohteesta riippuen. Autamme mielellämme oikean materiaalin valinnassa, jotta saatte juuri teidän tarpeisiinne sopivat tuotetarrat.

  • Thermotulostukseen soveltuvat Thermal Eco, Thermal Top sekä muovimateriaali Synthermal
  • Lämpösiirtoon soveltuvat peruspaperimateriaalit kuten Coat, Vellum, sekä hopeapintainen paperimateriaali Silvervac.
  • Paksummat, kosteutta kestävät paperimateriaalit ovat laajasti käytössä esim. juoma- ja alkoholiteollisuuden etiketeissä. Näistä löytyy erilaisia pintastruktuureja ja sävyvaihtoehtoja kirkkaan valkoisista kermanvärisiin, sekä esimerkiksi  läpivärjätty musta materiaali.
  • Muovimateriaaleista löytyy vaihtoehtoja sekä kirkkaana, valkoisena että hopeisena.
  • Liimavaihtoehtoja löytyy irrottuvista erittäin pysyviin hotmelt-liimoihin. Liimaa valittaessa on tärkeää tietää mm. etiketöintilämpötila, tuotteen säilytyslämpötila, sekä tietysti pakkausmateriaali, johon etiketti liimataan.

Kuvat kelaussuunnista löydät täältä

Seuraava tuote:

Tuotteet

Tarraetiketit ja tuotetarrat 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet tuote-etiketeissä Muuttuva tieto Vyöte-etiketit (Ravenwood) Pulloetiketit (wrap-around) Sleeverit eli kutiste-etiketit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö