close X
background image

Tarraetiketit ja tuotetarrat

Auraprint Oy:n valmistamat tarraetiket ja tuotetarrat makkarapaketissa

Valmistamme tuotetarroja eri materiaaleista käyttötarkoituksen ja toivomusten mukaan niin flekso- kuin digitekniikalla. Erilaiset tarraetiketit ovat suurin yksittäinen tuoteryhmämme. Asiakaskuntamme koostuu kaikista pakkaavan teollisuuden aloista elintarvikkeista juomiin ja alkoholiin, teknokemiasta luontaistuotteisiin ja kosmetiikkaan. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on runsaasti tietoa eri alojen ja etiketöintitapojen vaatimuksista ja olosuhteista.   

Materiaalivalikoima

Meillä on käytössä laaja materiaalivalikoima eri materiaalintoimittajilta. Tarraetikettien materiaalivalintaan vaikuttaa moni asia: etiketöinti- ja tuotteen säilytyslämpötila, mahdollinen tulostus, pinta johon tuotetarrat liimataan jne. Tarramateriaaleissa pinta- ja liimavaihtoehtoja löytyy runsaasti, käyttökohteesta riippuen. Autamme mielellämme oikean materiaalin valinnassa, jotta saatte juuri teidän tarpeisiinne sopivat tuotetarrat.

  • Thermotulostukseen soveltuvat Thermal Eco, Thermal Top sekä muovimateriaali Synthermal
  • Lämpösiirtoon soveltuvat peruspaperimateriaalit kuten Coat, Vellum, sekä hopeapintainen paperimateriaali Silvervac.
  • Paksummat, kosteutta kestävät paperimateriaalit ovat laajasti käytössä esim. juoma- ja alkoholiteollisuuden etiketeissä. Näistä löytyy erilaisia pintastruktuureja ja sävyvaihtoehtoja kirkkaan valkoisista kermanvärisiin, sekä esimerkiksi  läpivärjätty musta materiaali.
  • Muovimateriaaleista löytyy vaihtoehtoja sekä kirkkaana, valkoisena että hopeisena.
  • Liimavaihtoehtoja löytyy irrottuvista erittäin pysyviin hotmelt-liimoihin. Liimaa valittaessa on tärkeää tietää mm. etiketöintilämpötila, tuotteen säilytyslämpötila, sekä tietysti pakkausmateriaali, johon etiketti liimataan.

Kuvat kelaussuunnista löydät täältä

Seuraava tuote:

Tuotteet

Tarraetiketit ja tuotetarrat 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet tuote-etiketeissä Muuttuva tieto Ravenwood-etiketit Pullojen wrap-around –etiketit Sleeverit eli kutiste-etiketit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö