close X
background image

Tarraetiketit

Valmistamme tuotetarroja eri materiaaleista käyttötarkoituksen ja toivomusten mukaan niin flekso- kuin digitekniikalla. Asiakaskuntamme koostuu kaikista pakkaavan teollisuuden aloista elintarvikkeista juomiin ja alkoholiin, teknokemiasta luontaistuotteisiin ja kosmetiikkaan. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on runsaasti tietoa eri alojen ja etiketöintitapojen vaatimuksista ja olosuhteista.   

Materiaalivalikoima

Meillä on käytössä laaja materiaalivalikoima eri materiaalintoimittajilta. Tarramateriaaleissa pinta- ja liimavaihtoehtoja löytyy runsaasti, käyttökohteesta riippuen.

  • Thermotulostukseen soveltuvat Thermal Eco, Thermal Top sekä muovimateriaali Synthermal
  • Lämpösiirtoon soveltuvat peruspaperimateriaalit kuten Coat, Vellum, sekä hopeapintainen paperimateriaali Silvervac.
  • Paksummat, kosteutta kestävät paperimateriaalit ovat laajasti käytössä esim. juoma- ja alkoholiteollisuuden etiketeissä. Näistä löytyy erilaisia pintastruktuureja ja sävyvaihtoehtoja kirkkaan valkoisista kermanvärisiin, sekä esimerkiksi  läpivärjätty musta materiaali.
  • Muovimateriaaleista löytyy vaihtoehtoja sekä kirkkaana, valkoisena että hopeisena.
  • Liimavaihtoehtoja löytyy irrottuvista erittäin pysyviin hotmelt-liimoihin. Liimaa valittaessa on tärkeää tietää mm. etiketöintilämpötila, tuotteen säilytyslämpötila, sekä tietysti pakkausmateriaali, johon etiketti liimataan.

Kuvat kelaussuunnista löydät täältä

Seuraava tuote:

Tuotteet

Tarraetiketit 2-kerrostarrat Foliointi ja muut tehosteet etiketeissä Muuttuva tieto Ravenwood-etiketit Pullojen wrap-around –etiketit Sleeverit Kääreet ja kalvot Logistiikan tarrat sekä lomakkeet Laadukkaat värinauhat eri käyttökohteisiin Liput Tarjouspyyntö