Historiaa

Painotuotteita 130 vuoden kokemuksella

Auraprint Oy:llä on pitkä kokemus painoalalta: yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1886, jolloin Aura-lehti sai luvan kirjapainon perustamiselle. Toiminimeksi tuli Auran kirjapaino.

Auraprintissä on aina panostettu voimakkaasti tuotekehitykseen. Uudet, kasvavat tuotealueet on löydetty ajoissa ja niiden tekemiseen on uskallettu investoida. Vuonna 1954 Auraprintissa aloitettiin ketjulomaketuotanto ja lomaketalona Auraprint tunnettiinkin pitkään. 1970-luvulla mukaan tulivat atk-lomakkeet ja vuonna 1987 aloitettiin rullatarratuotanto.

1990-luku toi mukanaan voimakasta kasvua yritysostojen kautta. Tuotannon painopiste siirtyi yhä enemmän tuotteiden ja palveluiden merkintään liittyviin painotuotteisiin. 2000-luvulla uusia tuotealueita on löydetty muovikalvojen painamisesta (wrap-around-etiketit ja sleeverit). Investoinnit digitekniikkaan ovat olleet viime vuosien tärkeitä ja oikeita päätöksiä: digituotannon osuus kasvaa koko ajan ja digin ja perinteisten painotekniikoiden yhdistelmällä pystymme kattamaan hyvin laajasti asiakkaidemme tuotemerkintään liittyvät tarpeet.