Uusi tuotantopäällikkömme esittelyssä

19.1.2018

Auraprint Oy:n tuotanto sai uuden vetäjän marraskuun lopussa 2017. Hän on Mika Liman, 48-vuotias graafisen tekniikan diplomi-insinööri. Mika siirtyi Auraprinttiin DS Smith Packaging Pakkausjaloste Oy:n tuotantoinsinöörin tehtävistä. Pidempiaikainen työkokemus Mikalle on kertynyt TS-Yhtymästä, jossa hän on työskennellyt mm. tehdaspäällikkönä ja logistiikkapäällikkönä yhteensä 22 vuoden ajan.

Mika on kotoisin Salosta, mutta on asunut jo vuosia Naantalissa. Perheeseen kuuluvat avovaimo sekä tiibetinspanieli. Urheilullisen miehen harrastuksiin kuuluvat ulkoilu, erityisesti hiihto (Naantalissa tosin syystä tai toisesta viime vuosina jäänyt vähemmälle), mökkeily ja kalastus.

Mika kertoo olevansa luonteeltaan rauhallinen ja asiakeskeinen. Parempi harkita kuin hätiköidä voisi olla yksi motoista, ja toinen tärkeä asia Mikalle on yhteistyö. Jo lyhyt työrupeama Auraprintissä on osoittanut, että tuotteet ovat erittäin teknisiä ja niiden parissa tarvitaan paljon osaamista myynnistä tuotantoon. Vaikka graafinen ala on Mikalle tuttua, niin Auraprintin monenkirjava materiaalivalikoima ja tekninen monipuolisuus tuovat paljon haastetta tekemiseen ja oppimiseen. Mielenkiintoista ja monipuolista opiskeltavaa joka tapauksessa.

Mikan tavoitteena on keskittyä Auraprintin tuotannon yleisen toiminnan ja tehokkuuden kehittämiseen, laatuasioihin, sekä henkilöstön ammattitaidon ja työhyvinvoinnin ylläpitoon. Erittäin mielellään hän tutustuu myös asiakkaisiin niin tehdasvierailuilla meillä kuin asiakkaiden luonakin.


Takaisin