Laadukkaat Zhuorim TTR -värinauhat nyt Auraprintiltä

19.3.2019

Värinauhoja on käytössä tuhansissa ja taas tuhansissa erilaisissa tulostimissa niin teollisuudessa, palvelusektorilla, logistiikassa, toimistoissa kuin terveydenhuollossakin. Haluamme luotettavana etikettikumppanina olla varmoja myös värinauhojen toimivuudesta asiakkaittemme käyttökohteissa, ja sen takia olemme tehneet yhteistyösopimuksen Zhuorim TTR UK:n kanssa laadukkaiden värinauhojen välityksestä ja myynnistä Suomen markkinoilla.

Yhteistyökumppanimme Zhuorim TTR UK:n lämpösiirtonauhat ovat käytössä lukuisissa erilaisissa tulostimissa ympäri maailman. Ne tarjoavat korkeaa laatua erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Värinauhoja on valmistettu Turriffissa Skotlannissa vuodesta 1987, aiemmin Pelikan-tuotemerkillä, nyttemmin yrityskaupan myötä Zhuorim TTR –merkillä. Yli 30 vuoden kokemus värinauhojen tuotekehityksestä, pigmenttien valmistuksesta ja pinnoittamisesta luo mahdollisuudet myös erityisvaatimuksiin vastaamiseen.

Zhuorim TTR –värinauhavalikoimista löytyvät niin vaha-, vaha-hartsi- kuin täyshartsinauhatkin kaikille tulostintyypeille ja mm. erityisen nopeaan tulostukseen (1000mm/s), vaativille tekstiili- ja muovimateriaaleille tulostamiseen sekä korkean lämpötilan olosuhteisiin.

Zhuorim-värinauhojen käyttäjiä löytyy jo monesta asiakassegmentistämme niin elintarvike- ja lääketeollisuudesta kuin terveydenhuoltopuoleltakin. Referensseinä voimme mainita mm. Mölnlycke Health Care Oy:n, Lihatukku Harri Tammisen sekä Fresh Sallad & Deli Oy:n.

Kiinnostuitko? Myyntimme ja asiakaspalvelumme antaa mielellään lisätietoa värinauhoista ja niiden hinnoista. http://www.auraprint.fi/yhteystiedot/asiakaspalvelu/Takaisin