Koronavirustiedote

31.3.2020

Hyvä Asiakkaamme,
elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja, koronavirus COVID-19 jatkaa edelleen leviämistään.  Auraprintissä teemme kaikkemme, jotta voimme säilyttää palvelutasomme mahdollisimman hyvänä. Kannamme myös vastuumme osana elintärkeää elintarvike- ja hygieniatuotteiden toimitusketjua.    

Käytössä olevat toimenpiteet työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojelemiseksi
Työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveys on meille tässä tilanteessa kaikkein tärkein asia. Toimimme yleisellä tasolla THL:n ohjeiden mukaisesti ja seuraamme ohjeistuksiin tulevia mahdollisia muutoksia aktiivisesti. Lisäksi olemme entisestään parantaneet hygieniaan liittyviä toimenpiteitä työntekijöidemme parissa. Näiden lisäksi:
– Olemme siirtäneet etätöihin kaikki, joiden toimenkuva sen mahdollistaa.
– Emme toistaiseksi tee asiakaskäyntejä emmekä ota vierailijoita vastaan.
– Tarkkailemme jatkuvasti yhteistyökumppaneidemme ennaltaehkäiseviä hygieniatoimenpiteitä.
– Olemme aktiivisesti yhteistyössä toimittajiemme kanssa mahdollisimman hyvän palvelutason varmistamiseksi.

Mahdolliset lyhyen aikavälin vaikutukset
Tällä hetkellä meillä ei ole näköpiirissä raaka-aineiden saatavuusongelmia, mutta painomateriaalien toimitusaikoihin on tulossa muutaman päivän lisäyksiä johtuen lisääntyneistä rajamuodollisuuksista sekä merikuljetuskapasiteetin vähenemisestä. Kevään aikana toimitusaikamme tulevat pidentymään väliaikaisesti. 

Tiedotamme mahdollisista muutoksista
Elämme tilanteessa, jossa kukaan ei tiedä miten kauan koronaan liittyvät rajoitukset kestävät ja mitä vaikutuksia niillä tulee olemaan mahdollisuuteen palvella asiakkaitamme. Luotettavana yhteistyökumppanina kannamme vastuumme ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista ensi tilassa.  

Jos teille herää kysymyksiä, vastamme niihin mielellämme.

Terveisin,

Auraprint Oy
Juha Kaija, Myyntijohtaja
040 569 5795
juha.kaija@auraprint.fi

Takaisin