Ylellistä näyttävyyttä folioinnilla

Foliointi toimii hyvin myös elintarviketeollisuuden etiketeissä, kun tuotteelle halutaan uudenlaista näyttävyyttä.

Lue lisää ›

Elintarvike

Tarrat

Valmistamme tuotetarroja eri materiaaleista käyttötarkoituksen ja toivomusten mukaan niin flekso- kuin digitekniikalla. Meillä on mahdollista mm.

  • foliointi
  • silkkivärien käyttö
  • etiketin liimapuolelle painaminen
  • liimantappo ja liimanlevitys
  • muuttuvan tiedon tulostus

tuotteet_kappeli

Kerrostarrat

Erilaisilla kerros- ja sulkijatarroilla saadaan näyttävyyttä ja toiminnallisuutta tuotepakkauksiin.

  • 2-kerrostarroilla saadaan mm. lisää painopinta-alaa vaikkapa tuotteen eri kieliversioiden teksteille tai kampanjateksteille ja arvontakoodeille.
  • Myös sulkijatarrat voidaan tehdä kerrosmateriaalista, josta päällimmäinen kerros on avattavissa ja suljettavissa uudelleen.

Sleeverit eli kutiste-etiketit

Pullon tai pakkauksen ympärille kutistuvien sleevereiden etuna on suuri painopinta-ala: tuotteista saadaan näyttäviä ja mukaan mahtuu paljon informaatiota. Valmistamme näyttävät ja toimivat sleeverietiketit erilaisiin tuotteisiin. Osaamista löytyy niin sleevereiden painoaineistoasioissa, painamisessa, saumaamisessa kuin kutistamisessakin. Yhteistyökumppanimme kautta myös pienten demoerien etiketöinti onnistuu, jolloin sleevereiden toimivuutta ja näyttävyyttä on helppo demota aluksi pienissä painosmäärissä.

Kääreet ja kalvot

Painamme kuumasaumautuvia metalloituja materiaaleja ja kirkkaita muoveja esimerkiksi mauste- tai purkkapussien pakkausmateriaaleiksi.

tuotteet_suklaa

 

3C-etiketit ja –banderollit

Paperietiketti, joka ulottuu pakkauksen sivun yli alapintaan tai koko pakkauksen yli banderolliksi, ja on vain muutamalla liimaraidalla kiinni pakkauksessa, on yleistynyt nopeasti liha- ja valmisruokapuolella. Etikettityypin suosion kasvun syynä on ollut ensinnäkin se, että teksteille on tarvittu lisää tilaa lisääntyneiden pakollisten merkintöjen takia. Reunan yli ulottuva etiketti antaa tilaa ja ilmavuutta brändin esiintuomiseen ja pakkaus erottuu myös paremmin kaupassa hyllyltä sivun yli kulkevan etiketin ansiosta. Koska etiketti ei ole tarra, se on myös helppo irrottaa pakkauksesta esimerkiksi ruokareseptin tarkastelua ja vaikka säilytystäkin varten.

tuotteet_atria_shanghai