Etikettisuunnittelua ja ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa

’Kun haluat jotain ainutlaatuista, valintasi on Spring Aqua Premium. Tässä juhlavesien shampanjassa yhdistyvät raikkaan luonnollinen lähdevesi sekä tyylikäs muotoiltu. Spring Aqua Premiumin tyylikkäästi muotoiltu pullo ja etiketti korostavat sisällön raikkautta. Se voitti sarjansa Pentawardin kultamitalin tänä vuonna. Spring Aqua Premium -tuotteen suunnittelun ja valmistuksen takana on suomalainen perheyritys, Finn Spring Oy, omistajinaan Virpi ja Hannu Ali-Haapala.’

Etiketin muodon suunnittelu lähti liikkeelle pullon muodosta. Kartionmallisen pullon prototyyppi toimitettiin Auraprinttiin. Tähän haluttiin pullon yläosan ympäri kiertyvä, tyylikäs etiketti, jossa olisi myös sinettiominaisuus. Auraprintin reprossa tehtiin suunnitelmasta 3D-malli, jolla pystyi havainnollistamaan kuvioiden ja tekstien kaareutumisia ja etiketin muotoa. Suunnittelu- ja testivaiheiden jälkeen päädyttiin nykyiseen, tyylikkääseen ja palkittuun malliin, joka toimii hienosti korostamassa Premium-tuotteen ylellisyyttä vesien joukossa.

Hyvä yhteistyö Finn Springin ja Auraprintin välillä etikettiasioissa on jatkunut jo vuosia. Suurin tuoteryhmä ovat muovietiketit, wrap-around-etiketit. Ongelmia ja haasteitakin on vuosiin ja erilaisiin uusiin projekteihin mahtunut, mutta hyvällä yhteistyöllä ja asioihin paneutumisella ne on saatu ratkaistua.

referenssi_spring_aqua