Tuotespesifikaatiot

Auraprint Oy:n toimittamien tuotteiden tuotespesifikaatiot, tuotteen tekniset, tiedot löytyvät me&aura –portaalista, kun olet kirjautunut sinne. Me&auran -tuoteselailusta löytyvät kaikki tuotteenne järjestyksessä: ensin kaikki tuotteet ja sitten varastosta löytyvät tuotteet. Tuotenimeä klikkaamalla saat auki tuotespesifikaatiot ja tuotekuvaa klikkaamalla saat esille tuotteen viimeisimmän painoon toimitetun aineiston. Malli tuotespesifikaatiosta ›

Spesifikaatioissa olevien tunnisteiden perusteella Auraprint Oy huolehtii siitä, että tuotteet ovat tarkasti identifioitu ja myös siitä, että elintarviketurvallisuuteen liittyvät lakisääteiset taustamateriaalit ovat löydettävissä Auraprint Oy:n laatujärjestelmästä. Näin takaamme sen, että Auraprintistä ostamanne tuotteet täyttävät elintarviketurvallisuuteen liittyvät pakkausmateriaalien lakisääteiset vaatimukset.

Portaalissa näytettävien tietojen lisäksi Auraprintin toiminnanohjausjärjestelmässä saattaa olla tarkentavia asiakas-, tuotemalli- tai yksittäiseen tilaukseen liittyviä eri työvaiheiden tarkentavia työohjeita.

Ohjeita portaalin käyttöön ›