Me&Aura -portaali

Tie helpompaan ostoprosessiin ja aineistojen hallintaan

Me&aura on verkkopalvelu Auraprintin asiakkaille. Käyttäjänä näet yrityksesi tuotteet aineistoineen, teet ja seuraat tilauksia sekä vedoksia. Palvelu on selkeä ja helppokäyttöinen. Se yhdistää tilaus-toimitusprosessin vaiheet uudella tavalla. Olemme lähempänä asiakasta – asiakas meitä.

Itse asiassa, me&aura on pieni osa suurempaa kehitysprojektiamme. Pyrimme me&auran ja siihen liittyvien toiminta-tapa uudistusten myötä nopeuttamaan ja sopeuttamaan toimintaamme edelläkävijän tasolle. Sinua palvelevat edelleen myyntimme ja palvelukeskuksemme asiantuntijat, jotka myös käyttävät me&auraa.

Monipuoliset hakutoiminnot nopeuttavat palvelun käyttöä ja ostoprosessi on pidetty selkeänä. Vedossivulla vedosten seuraaminen on tehty helpoksi. Itse vedoskäytäntömme on uusittu keväällä 2015 ja se linkittyy suoraan me&auraan tuoden vedosliikenteen läpinäkyväksi myös  muille organisaation osille Teillä ja meillä.

Uuden tuoteprojektin aloittaminenkin käy näppärästä me&auran kautta. Uusi Tuote-työkalullamme lataat projektin ja lähetät sen meille. Projektin eteneminen on sitten seurattavissa me&auran näkymässä ja yhteydenpito siihen liittyen käy näppärästi.

Kuulostaako hyvältä? Tervetuloa käyttäjäksi!

Tästä me&auraan >

Luethan Käyttöehdot ja Tietoturvan ennen rekisteröitymistäsi.
Verkkopalvelun rekisteriseloste ›

Huom. Emme tällä hetkellä suosittele käytettävän Me&Aura -portaalia Internet Explorerilla tai Microsoft Edgellä yhteensopivuus ongelmien takia.

me-aura_iso